Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

HSK mukana muodostelmaluistelun junioreiden MM-kilpailussa Helsingissä

10.3.2013

Ensimmäiset viralliset muodostelmaluistelun junioreden MM-kilpailut päättyivät suomalaisten kaksoivoittoon, lämpimät onnittelut Musketeersille ja Team Fintasticille!

Vaikka oma juniorijoukkueemme ei tällä kertaa itse kilpailuun osallistunutkaan, HSK oli vahvasti mukana tapahtumassa. Avajaisista ja arvonnasta kokonaisuudessaan vastasi valmentajamme Nina Kaartinen yhdessä Sini Aarnio-Kurjen kanssa. Muodostelmajoukkueista mukana olivat SM-juniorijoukkue Team Mystique lipputyttöinä, SM-Noviisijoukkue Team Dynamique kyltteinä arvonnassa ja paljettityttöinä lyhytohjelmassa ja minorijoukkue Team Sympatique arpapalloina!  Senioreiden MM-kilapiluihin valmistautuva Team Uniquekin ehti talkoisiin, heidän osuutenaan oli palkintojenjaon lipunnosti, "Meet the stars"-kuvaukset ja katsomoemännyys. Jäällä avajaisissa nähtiin myös yksinluistelijamme Viktor Zubik ja jäätanssiparimme Henna Lindholm - Ossi Kanervo.

Tuttuja HSK-laisia kasvoja nähtiin monissa vapaaehtoistehtävissä, niin lentokentällä vastaanottamassa joukkueita kuin itse tapahtumassakin. Oli ilo osallistua tämän suurenmoisen ja historiallisen tapahtuman toteuttamiseen!

kuvat: Antti Hulkkonen