Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

HSK-perhe saatteli Team Uniquen MM-kilpailuihin

23.3.2013

HSK:n seniorimuodostelmajoukkue Team Unique osallistuu huhtikuussa Bostonissa pidettäviin MM-kilpailuihin ja HSK-perhe saatteli heidät matkaa Send-Off tapahtumassa perjantai-iltana. Helsingin Jäähallin harkkahalli oli lähes täynnä Unikkien perheitä, seuratovereita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä.

Unikit esittivät aluksi vapaaohjelmansa "Living proof", sen jälkeen jäälle pääsivät Team Sympatiquen ja Team Miniquen muodostelmaluistelijat ja vielä saatiin ihailla Unikkien ennätyspisteitä kerännyt lyhytohjelma "Tu flow".

Luisteluosuuden jälkeen HSK:n muodostelman päävalmentaja piti koskettavan puheen, jonka lopuksi Unikit muistivat valmentajaansa lahjalla. Mirun lahjana joukkueelle oli Miia Paakkasen ja säestäjänsä Ilmon musiikkiesitys, upea tulkinta kappaleesta "Amazing Grace".

HSK:n hallitus muisti Unikkeja ja valmentajia tervehdyksellä ja pienellä läksiäislahjalla. Lopuksi vielä Onnetar Mea Minikeistä arpoi pääpalkinnot. Kaiken kaikkiaan tunnelma oli todella lämmin ja yleisön vastaus oli selvä, kun juontaja kysyi yleisöltä "Mikä joukkue voittaa?" UNIKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuvat: Antti Hulkkonen