Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

HSK:n luistelukoulun kevätjuhlaa vietettiin Helsingin Jäähallilla

8.4.2018

Kuva: Sanna Walden
Kuva: Sanna Walden
Luistelumutsi - aloittelevan luistelijan opas

HSK:n perinteinen luistelukoulujen kevätjuhla järjestettiin Töölön jäähallin harjoitushallissa sunnuntaina 8.4. Juhlassa ensimmäisenä jäälle liukui luistelukoululaisemme Myllypurosta, Paloheinästä, Hernesaaresta, Oulunkylästä ja Töölöstä. Jännitystä oli ilmassa, kun pienet taitoluistelijamme pääsivät näyttämään yleisölle, mitä taitoja talven ja kevään aikana on opittukaan. Ihana esitys luisteltiin Leijonakuninkaan tahtiin. Seuraavaksi jään valloitti yksinluistelun kehitysryhmien pirteät luistelijat taitureista, pikkukilpareista ja kilpareista. He esiintyivät kauniisti pienen merenneidon  musiikkiin tehtyyn koreografiaan. Molemmat esitykset keräsivät runsaslukuiselta yleisöltä raikuvat aplodit.

Yksinluistelun kilparyhmät olivat vuorossa seuraavaksi. Yksäriryhmien esitykset avasi R3 ja R4 -ryhmien hieno yhteisesitys, jonka teemana oli taiteilijan väripaletti. Maalarina toimi R3A -ryhmän luistelija Aino Silchenko. R2-ryhmän luistelijat liukuivat jäälle kesäisissä shortsiasuissaan Can't Stop the Feeling -musiikin tahtiin. R1-ryhmä puolestaan otti vahvasti haltuun The Greatest Showman -teeman.

Toiseksi viimeisenä esityksenä saimme ihastella valloittavaa muodostelmakoululaisten ja kehitysryhmän yhteisesitystä. Kuten R2-ryhmä niin myös muokan luistelijat luottivat Justin Timberlaken musiikkiin.

Kevätjuhlan virallinen osuus päättyi seuramme SM-juniori Lucas Tiilikaisen esitykseen, josta ei vauhtia puuttunut. Lukas näytti yleisön riemuksi miten rock sujuu jäällä.

Virallisen osuuden päätyttyä oli vuorossa vapaata luistelua sekä ohjattuja leikkejä jäällä koko perheelle. Jää täyttyikin nopeasti innokkaista pienistä ja isommistakin taitoluistelijoista. Kevätjuhla oli hieno tilaisuus tavata muiden luistelijoiden vanhempia ja aikaa jäikin myös vapaaseen seurusteluun ja puffetin herkkujen maisteluun.

Lämpimät kiitokset kaikille esiintyjille, valmentajille, luistelukouluohjaajille, yleisölle ja talkooväelle. Hienoa, että olitte mukana! Lisää kuvia, videoita ja tunnelmia kevätjuhlasta löydät HSK:n tutuista sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista.