Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Tikkurila Trophystä kultaa Adelelle, pronssia Nialle ja paljon hyviä sijoituksia!

29.10.2018

Seela, Anni, Ella
Anni
Adele ja Piia
Nia
Annika ja Nia
Adele

Tikkurila Trophy kisattiin Tikkurilassa Trio Areenalla 27.-28.10. HSK:sta oli mukana luistelijoita A- ja B-silmujen sekä noviisien sarjassa.

Adele luisteli vanhempien B-silmujen sarjassa ja nappasi hienosti voiton ennätyspisteillään (1./21, 28,02). Ohjelmassa piruetit pyörivät laadukkaasti ja yhdistelmähyppy 1A + 1A oli lennokas.

Sara luisteli onnistuneella suorituksella kahdeksanneksi nuorempien B-silmujen sarjassa (8./22, 22,64). Saran mielestä ohjelma onnistui kisassa hyvin ja jäällä oli kivaa vaikka vähän jännittikin.

 

Kiia oli hienosti nuorempien B-silmujen kilpailun 14. hyvillä ISU-pisteillä (14./22, 20,77). Ohjelmassa erityisesti 1A ja vaakapiruetti onnistuivat laadukkaasti.

 

Anni  luisteli lennokkaalla luistelulla seitsemänneksi vanhempien A-silmujen sarjassa uusilla ennätyspisteillään (7./21, 30,06). Anni oli tyytyväinen suoritukseensa, mutta tämä ei ollut hänen mielestään kauden paras kisasuoritus. Parannettavaa jäi vielä elementteihin, mutta kokonaisuudessaan ohjelma meni ihan hyvin.

 

Seela oli vanhempien A-silmujen sarjassa 12. vauhdikkaalla luistelullaan (12./21, 28,74). Seelan mielestä luistelu oli kivaa, vaikka vähän jännittikin ja hypyt eivät onnistuneet kisassa parhaalla mahdollisella tavalla. Hän oli kuitenkin tyytyväinen kisasta saamiinsa osa-aluepisteisiin.

 

Hilda luisteli kauniisti vanhempien A-silmujen sarjassa sijalle 18. (18./21, 23,63). Hilda kertoi, että kisaaminen ei tänään jännittänyt ja hän on ihan hyvillä mielin kisasuorituksen jälkeen.

 

Nia luisteli hienosti kolmanneksi noviisien 32 luistelijan sarjassa ja teki uudet  ennätyspisteensä (3./32, 42,91). Nian mielestä ohjelma onnistui hyvin flippi-ritti yhdistelmää lukuunottamatta. Lisäksi esiintyminen oli todella kivaa ja hän oli onnellinen enkkapisteistä.

 

Ella oli noviisien sarjan kahdeksas tyylikkäällä luistelulla (8./32, 39,70).  Ella kertoi, että kisassa erityisesti askelsarjan luistelu tuntui hyvältä ja vaivattomalta, mutta tänään ei ollut paras hyppypäivä. Hän oli kuitenkin kokonaisuudessaan tyytyväinen luisteluun.

 

Emilia sijoittui noviisien sarjassa sijalle 13 (13./32, 36,06) ja Annika sijalle 23 (23./32, 32,35).

 

Onnittelumme mitalisijoista ja ennätyspisteitä sekä hienoista sijoituksista ja suorituksista!

 

Järjestäjän kisasivut: https://tikkurilantaitoluisteluklubi.sporttisaitti.com/kilpailut/ttk-n-jarjestamat-kilpailut/tikkurila-trophy-2018/

 

Teksti: Satu Järvinen

Kuvat: Satu Järvinen, Tytti Lindberg, Marja-Liisa Nieminen, Sakari Leimi