Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Työnantaja kilpaurheilun tukijana

29.10.2018

Minna Uitti

Kilpailupäivät ovat urheiluseuratoiminnan koetinkiviä: kilpailu tarvitsee toimiakseen valtavan joukon aikaansa ja osaamistaan antavia vapaaehtoisia. Muodostelmaluistelun 1. SM-valintakilpailussa sujuvan kilpailutoteutuksen takasi noin 130 henkilön iskujoukko.

Minna Uitti työskentelee CGI:n valtionhallintoyksikössä Business Development Directorina. Tänään sunnuntaina hän on ensisijaisesti tyttärensä ensimmäistä SM-noviisikilpailusuoritusta jännittävä äiti sekä katsomovalvoja. Hyvä järjestys katsomossa takaa niin yleisölle kuin luistelijoillekin mahdollisuuden nauttia kilpailusta sen kaikessa hienoudessa.

Monen luisteluvanhemman tavoin Minna toteaa taitoluistelun olevan koko perheen harrastus. Aikuinen saa harrastuspiireistä maksettavien laskujen ja ajettavien kilometrien ohella hyödyllisiä kontakteja ja yhteistyökumppaneita, joista on apua työelämässä. Minnan työnantaja palkitsee kilpailujärjestelyihin osallistuvan vanhemman erityisen hienolla tavalla. Jokaista tekemäänsä vapaaehtoistyötuntia vastaan Minna saa merkitä tuntikirjausjärjestelmään yhden kiky-tunnin.

Nuorten kilpaurheilun tukeminen kiky-tuntien avulla antaa CGI Finlandille mahdollisuuden toteuttaa yhteiskuntavastuuta. Tämä tarkoittaa kestävän kehityksen vahvistamista yritystä ympäröivässä maailmassa. Minna Uitti on iloinen siitä, että vapaaehtoistyöllä on työnantajan silmissä näin suuri merkitys.

Minnan tyttären kilpailudebyytti sujui mainiosti ja kotiin viedään unohtumattomien kokemusten ohella tänään SM-valintakilpailun kultamitali.

Teksti ja kuva: Nina Salmenkaita