Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Kuulumisia Tallinnan Glissistä - Cubs ja Basic Novice -sarjat

15.1.2019

Fanny, Sara ja Kiia / Cubs B
Sara vauhdissa
Kiia
Basic Novice -sarjalaiset
Kaupungilla

Tallinnan Gliss Open kilpailuun osallistui useita HSK:n luistelijoita neljän kilpailupäivän aikana. Tässä kuulumisia Cubs B ja Basic Novice -sarjalaisilta

Tallinnan Gliss-kilpailun aloittivat torstaina HSK:n iloiset Cubs B -sarjan kisaajat luistelemalla vauhdikkaasti ja taidokkaasti ohjelmansa. 27 luistelijan kilpailusarjassa Sara nappasi hienosti pronssia, Fanni 7. ja Kiia 11. sijan!!

 
Tässä luistelijoiden kommentteja:
 
Saran mielestä ohjelma sujui kilpailussa hyvin ja oli ihanaa luistella. Kisassa parasta oli kivat joukkuekaverit.
 
Fanny: "Ihan mahtava kisareissu! Suoritukseen olen tyytyväinen, mutta viimeinen yhdistelmäpiruetti jäi harmittamaan. On niin kiva kisata kavereiden kanssa!
 
Kiia: Tosi mukava kisamatka luistelukavereiden kanssa ja yleisesti olen tyytyväinen suoritukseen.
 
Lauantaiaamuna kisavuorossa olivat Basic Novice -tytöt.  Isossa kisasarjassa Anni oli 8./29., Seela 14./29 ja Hilda 26./29.
 
Annin mielestä oli kiva kisata ja luistelu sujui mukavasti. Erityisesti piruetit pyörivät ohjelmassa hänen mielestään mainiosti.
 
Hilda ei ollut ihan tyytyväinen päivän kisaan, mutta juuri ennen kisaa ohjelmaan muutetun aksel-yhdistelmän onnistuminen sekä osa-aluepisteet ilahduttivat.
 
Seelan mielestä pirutetit pyörivät kivasti ja lisäksi hän oli tyytyväinen flippi-tulppi -yhdistelmään. Seuraavaan kisaan hän haluaa parantaa hyppyjen laatua.
 
Onnea kaikille hienoista suorituksista!
 
Kuvat: kilpailijoiden perheet