Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Aikuisten infopaketti

VARUSTEET

Luistimet:

Luisteluharrastuksen voi aloittaa millä tahansa luistimilla. Taitojen kehittymisen kannalta on kuitenkin hyvä panostaa varusteisiin, jotta harrastuksesta saa enemmän irti.

Hyvä luistinkenkä tukee jalan asentoa ja oikea taitoluistinterä helpottaa oppimista. Jos luistinkenkä ei tue jalkaa, on luisteleminen hankalaa ja jalat voivat kipeytyä.

  • Käytä teräsuojuksia aina kun kävelet luistimilla jään ulkopuolella.

  • Kuivaa terät huolellisesti luistelun jälkeen, terät ruostuvat helposti.

  • Älä laita kosteita teräsuojuksia kuivattuihin teriin, vaan käytä kankaisia suojuksia tai luistinpusseja.

Taitoluistimia - myös käytettyinä-, myyvät taitoluistelun erikoisliikkeet
 

Lucky Skate, Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki (Töölö), puh. 010 423 6680

Skate Shop, Malminraitti 17, 00700 Helsinki, puh. 010 3979 400

SM - Skate Marketing Oy, Sarkkakuja 2, Tuusula. Puh. 09 275 5548

 

VAKUUTUS

Aikuisharrastajien maksuihin ei sisälly vakuutusta. Yli 15-vuotiaiden harrastajien on hyvä selvittää oma vakuutusturvansa omasta vakuutusyhtiöstä.

Suomen Taitoluisteluliitto ohjeen mukaan myös harrastajaluistelijoilla tulee olla liiton lisenssi.  Liiton lisenssin voi hankkia vakuutuksettomana, jolloin luistelijan on huolehdittava itse, että hänellä on lajin harjoittelun kattava vakuutus. Lisenssin voi myös ostaa vakuutuksellisena, jolloin vakuutuksen, Sporttiturvan tarjoaa OP Pohjola.  https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/
 

 

VARAUDU MUUTOKSIIN HARJOITUSAJOISSA

Harjoitusvuoroja voidaan joutua kauden aikana perumaan tai aikaa muuttamaan erilaisten halleissa pidettävien tapahtumien takia. Tämä koskee erityisesti Helsingin jäähallin vuoroja. Pyrimme tiedottamaan peruutuksista hyvissä ajoin sähköpostitse sekä ilmoittamalla niistä kotisivuillamme. Mikäli olet ollut poissa tunnilta, tarkistathan mahdolliset muutokset seuramme kotisivuilta tai suoraan omalta ohjaajaltasi. Kysy rohkeasti ohjaajilta aina, jos jokin asia on epäselvä.


Helsingin jäähallissa (Töölö) pidettävien tapahtumien vuoksi jäähallin parkkipaikka voi joskus olla täynnä tai maksullinen. Lisätietoa tapahtumista Jäähallin sivuilta.

 

POISSAOLOT JA TUNTIEN KORVAAMINEN

Luistelija sitoutuu pääsääntöisesti käymään sillä tunnilla, johon on ilmoittautunut. Näin pysyy parhaiten mukana opetusohjelmassa. Jos luistelija on sairauden tai muun painavan syyn vuoksi estynyt osallistumasta oman ryhmänsä tunnille, hän voi korvata väliin jääneen tunnin toisella aikuisluistelutunnilla kuluvan kauden aikana, mikäli kyseisellä tunnilla on tilaa. Huom! Tarkista tuntien vaatimustaso ohjaajalta/valmentajalta.

Ilmoitathan ennen tunnin alkua ohjaajalle/valmentajalle, että olet tulossa korvaavalle tunnille.

 

JULKISEN LIIKENTEEN YHTEYDET JÄÄHALLEILLE

  • Hernesaari: Bussi 14

  • Salmisaari: Bussit Lauttasaareen, raitiovaunu 8, metro Ruoholahteen

  • Helsingin jäähalli: Bussit Mannerheimintielle (pysäkki Kansaneläkelaitos) ja Nordenskiöldinkadulle (pysäkki Auroran sairaala), raitiovaunut 2, 3, 4, 10

HSL:n Reittioppaaseen tästä

 
Hernesaaren jäähalli
Hernematalankatu 6
00150 Helsinki
Salmisaaren jäähalli
(Salmisaaren liikuntakeskus)
Energiakatu 3
00180 Helsinki
Helsingin jäähalli
Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Helsinki

Sisäänkäynti takaovilta,
pallokenttien puolelta!