Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Tervetuloa HSK:n jäseneksi!

HSK on vireä ja alati kehittyvä urheiluseura, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet taitoluistelun harrastamiseen ja kilpavalmennukseen. Valikoimaamme kuuluvat yksinluistelu, muodostelmaluistelu, jäätanssi ja luistelukoulu. Seurassamme toimii sekä harrastaja- että kilpavalmennusryhmiä.

Seuramme keskeinen voimavara ovat sen jäsenet. HSK:n jäsenistö kostuu luistelijoiden lisäksi jäsenistä sekä kummeista.
 

Luistelijajäsenet

Luisteluharrastus HSK:ssa alkaa parhaiten luistelukoulussa, jossa on eritasoisia ryhmiä sekä lapsille että aikuisille.

Jos olet jo kokenut luistelija ja olet kiinnostunut HSK:n kilparyhmistä, voit tiedustella asiasta lajiryhmien yhteyshenkilöiltä tai seurasihteeri Anu Saalastilta, puh. 050 320 6957, hsktoimisto#gmail.com.

HSK tarjoaa myös laajan valikoiman vaihtoehtoja aikuisharrastajille, niin kokeneille kuin vasta-alkajille.
 

Kaikki kilpa- ja harrastajaryhmien sekä luistelukoulujen luistelijat tulevat seuran jäseniksi ilmoittautuessaan ryhmään. Luistelijan jäsenmaksu kaudella 2016-2017 on 25 euroa ja se laskutetaan muiden kausimaksujen yhteydessä.
 

Jäsenet

Kaikki luistelijoiden läheiset ja muut HSK:n ystävät ovat myös tervetulleita liittymään HSK:n jäseniksi.

Liittymällä jäseneksi:

  • Tulet osaksi HSK-perhettä
  • Tuet HSK:n toimintaa
  • Saat osallistumis- ja äänioikeuden seuran kokouksiin (syys- ja kevätkokoukseen) ja sitä kautta mahdollisuuden vaikuttaa seuran päätöksentekoon
  • Pääset hyötymään HSK:n jäsenille tarjottavista jäseneduista

Jäsenmaksu kaudella 2016-2017 on 35 euroa.
 

Vanhat jäsenet voivat päivittää tietojaan tällä lomakkeella. Jäsenyys pysyy voimassa kausi kerrallaan kunhan kunkin kauden jäsenmaksu on maksettu. Uudesta jäsenmaksusta ilmoitetaan kaikille jäsenille kauden vaihtuessa.
 

Kummit

Jos haluat antaa isomman rahallisen panostuksen seuraalle voit liittyä HSK:n kummiksi -- tai värvätä tuntemasi henkilön sellaiseksi. Kummiksi voi liittyä sekä yksityishenkilö että yritys tai muu yhteisö.

Kummijäsenyyden jäsenmaksu on vapaavalintainen, vähintään 35 euroa, suositus 100 euroa.
 

Yhteydenotot

Kaikkiin HSK:n jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyviin tiedusteluihin vastaa seurakoordinaattori Anu Saalasti, yhteystiedot: hsktoimisto@gmail.com ja 050 3064062.