Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio
Luistelukoulussa pitää välillä olla tarkkana.
Kuva: Antti Lehto
Luistelumutsi - aloittelevan luistelijan opas -> Klikkaa tiedostoon!
Järvinen & Järvinen

Tervetuloa HSK:n luistelukouluun!

UUTTA HSK:ssa

Ohjatut iltapäiväluistelut 3-6 luokkalaisille Kaarelan hallissa 31.10. - 19.12. keskiviikkoisin klo 13.45 - 15.00.   

Ilmoittautumiset ennakkoon oikealla olevien ilmoittautumislinkkien kautta. 
Osallistujilta laskutetaan vain HSK:n jäsenmaksu 30 € riippumatta siitä montako kertaa osallistuu. Toimintaa varten on saatu seuratukea Opetusministeriöltä.

HUOM! Osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus, omat luistimet ja kevyet, mutta lämpimät vaatteet.  Hiekkaiset pihavaatteet eivät ole sopiva asuste luisteluun.

Ei mailoja!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

LUISTELUKOULUT 3-12 VUOTIAILLE

Luistelukoulussa opit hyvät luistelun perustaidot Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamien ohjaajien opastuksella. Luistelukoulun jälkeen HSK tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lajin harrastamiseen. Lisää jatkomahdollisuuksista alempana tällä sivulla.

Luistelukoulussa tarvitset omat luistimet, käsineet ja päähineen tai kypärän.

TARTU GO WINTER EXPO TARJOUKSEEN

Tuo lapsesi liikkumaan kanssamme ja oppimaan luistelutaito.  Messutarjouksena luistelukoulu vain 50€ (norm 80 €) syyskauden loppuun, kun varaat paikan myös kevätkauden 2019 luistelukouluun. Kevätkausi (155 €) laskutetaan vasta tammikuussa 2019. Loppusyksyn luistelukoulumaksun lisäksi HSK:n jäsenmaksu 30 € ja luistelukoululaisen lisenssi ja vakuutus 11 €, jotka ovat voimassa 30.6.2019 asti.  

Syyskausi jatkuu joulukuun puoliväliin. Kevätkausi alkaa tammikuun alussa ja jatkuu huhtikuun puoliväliin asti. Kauden pituus on 15 oppituntia, ja jokaisella tunnilla on kausisuunnitelman mukainen ohjelma.

Kauden päättää yhteinen joulu-/kevätjuhla, jossa kaikki luistelukoululaiset pääsevät esiintymään.

Ilmoita lapsesi liikkumaan kanssamme!

 

Hinta:
Yksi harjoitus viikossa = 15 luistelukertaa Syys- tai kevätkausi 155 €
Kaksi harjoitusta viikossa = 30 luistelukertaa Syys- tai kevätkausi 230 €

Luistelukoulumaksun lisäksi laskutetaan HSK:n kauden 2018-2019 jäsenmaksu 30 € sekä STLL:n luistelukoululaisen lisenssimaksu 11 €, joka sisältää luistelukouluvakuutuksen ja Taitoluistelu-lehden vuosikerran. Jäsen- ja lisenssimaksu laskutetaan vain kerran luistelukaudessa ja ne ovat voimassa 1.7.-30.6. välisen ajan.

 

JäähalliRyhmätViikonpäivä/aloitus

Klo

Helsingin jäähallin
harjoitushalli (Töölö)
Lapset 3-12 vsunnuntai 9.9.201811.10-11.55
Myllypuron jäähalliLapset 3-12 v
Lapsi & Aikuinen
Muodostelmakoulu 
maanantai 10.9.201817.45-18.30
Kaarelan jäähalliLapset 3-12 v
Muodostelmakoulu
keskiviikko 12.9.201818.00-18.45
Hernesaaren jäähalliLapset 3-12 v
Muodostelmakoulu
torstai 13.9.201817.30-18.15
Oulunkylän jäähalli

Lapset 3-12 v
Lapsi & Aikuinen
Muodostelmakoulu

lauantai 8.9.201812.15-13.00

 


Sähköposti: luistelukoulu.hsk@gmail.com
Puhelin 050 320 6957 (arkisin klo 9-13)


_________________________________________________________________________

MUODOSTELMALUISTELUKOULU

Muodostelmaluistelukoulu on tarkoitettu yli 5-vuotiaille luistelijanaluille, joilla luistelun perustaidot ovat ainakin jo osittain hallinnassa. 

Lue lisää muodostelmakoulusta

 

_________________________________________________________________________

 

LUISTELUKOULUSTA ETEENPÄIN

Moni lapsi käy luistelukoulussa kaksi tai kolme lukukautta. Taitojen kehittyessä halutaan siirtyä eteenpäin oppimaan lisää.

HSK tarjoaa luistelijoille eilaisia polkuja luistelutaitojen kehittämiseen.

Yksinluistelun polku alkaa Taiturit-ryhmästä. Taiturit-ryhmässä lapsi voi jatkaa luisteluharrastusta luistelukoulun jälkeen jo 4-5- vuotiaana. Taiturit-ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa. Harjoituksiin sisältyy aina oheisharjoitus tai tanssi ja jääharjoitus. Ryhmän harjoittelu tapahtuu leikinomaisesti taitoluistelun perustaitoja kehittäen samaan tapaan kuin luistelukoulussa. Taiturit-ryhmä on ensimmäisen kolmesta kehitysryhmästä, josta edetään taitojen karttuessa kilparyhmiin. https://www.hsk.fi/yksinluistelu/

Muodostelmaluistelun polku alkaa muodostelmakoulusta, jonne siirrytään yleensä 5-6 -vuotiaina. MK-Taiturit -ryhmästä edetään taitojen kehittyessä MK-Kiitureihin ja tästä ryhmästä edelleen kilpaileviin joukkueisiin. Muodostelmakoulun ryhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. Harjoituksiin kuuluu 1-2 kertaa viikossa jääharjoituksen lisäksi myös oheisharjoitus. https://www.hsk.fi/luistelukoulut/muodostelmaluistelukoulu/

Taiturit- ryhmän ja muodostelmakoulun toimintaan voi käydä tutustumassa luistelukoulujen alkaessa. Lapsia voidaan myös kutsua kokeilemaan ryhmän harjoituksiin erillisillä kutsuilla.

Luistelukoulussa jatkaminen on mahdollista, mikäli aika eteenpäin siirtymiselle ei ole ajankohtainen. Syksyn luistelukoulut alkavat 8.9.2018 ja ilmoittautuminen niihin on avoinna.

Lisätietoa

Taiturit-ryhmä – Eveliina Isolehto, eveliinaisolehto.hsk@gmail.com
Muodostelma-Taiturit ja Muodostelma-Kiiturit – Anna Heliö, annahelio.hsk@gmail.com
HSK:n toimistohsktoimisto@gmail.com tai luistelukoulu.hsk@gmail.com


 

MOVING FORWARD FROM THE SKATING SCHOOL

Many kids stay in the skating school two or even three semesters. After learned how to skate there will be a question how to learn more, could this be a new hobby and how to move forward.
In HSK we offer following paths to continue skating in advanced levels.

Single skating path starts from Taiturit-group, aged 4-5 yrs old skaters and continuing to second and third develeopent levels before moving forward to first competition level. Each development level takes one or two semesters depending on how the skater develops. Taiturit-group have practices twice/week including off-ice or dance and ice-practice.

Synchronized skating path starts from Synchro-school groups. First step for aged 5-6 yrs old skaters is group MK-Taiturit, continuing to advanced group MK-Kiiturit before moving to competitive teams. Each level takes one or two semesters depending on how the skater develops. MK-Taiturit group has practises twice/week including off-ice and ice practice. Advanced group MK-Kiiturit has practices three times/week including off-ice and ice practice.

During the autumn semester skaters are welcome to join both groups once or twice to test if they like to continue in it. Skaters can also be chosen by individual invitation to the above mentioned groups practice sessions.

Continuing at the skating school is also an option for children, who want to stay there. Autumn season begins September 8th and registration is open.

For more detailed information please contact responsible coaches:

Group Taiturit – Eveliina Isolehto, eveliinaisolehto.hsk@gmail.com
Synchro-school groups MK-Taiturit, MK-Kiiturit – Anna Heliö, annahelio.hsk@gmail.com
HSK Office hsktoimisto@gmail.com or  luistelukoulu.hsk@gmail.com


 

 

Suomen Taitoluisteluliiton terveiset luistelukoululaisille

Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurat järjestävät luistelukouluja yli 3-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat oppia luistelemaan leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulut alkavat yleensä syksyllä koulujen alkaessa elo-syyskuussa sekä vuodenvaihteen jälkeen.

Luistelukouluissa pyritään luomaan pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena.

Joissakin taitoluisteluseuroissa on omia luistelukouluryhmiä erityisryhmien lapsille ja nuorille. Monessa suomalaisessa taitoluisteluseurassa on myös perheluistelutunteja tai -ryhmiä vasta luistelemaan opetteleville pienokaisille ja heidän vanhemmilleen. Useassa seurassa voi myös aloittaa harrastuksen vasta aikuisena osallistumalla aikuisluisteluryhmiin.

Suomen Taitoluisteluliitto on laatinut luistelukoululaisille kannustusjärjestelmän. Liiton Tähtidiplomeista ja luistelukoulupassista selviävät suoritusliikkeet ja voit hyvin seurata minkälaisia asioita luistelukoulussa opetellaan.

Luistelukoulut soveltuvat yhtä hyvin tytöille ja pojille. Monet huippujääkiekkoilijatkin ovat aloittaneet luistelu-uransa taitoluistelun luistelukoulusta.

Luistelukouluista lapsi voi jatkaa harrastustaan kilparyhmissä tai teini-ikäisten harrasteryhmissä. Taitoluistelun lajit Suomessa ovat yksinluistelu, jäätanssi, pariluistelu ja muodostelmaluistelu.

Ota Luistelupassi käyttöön ja opi luistelemaan

Lataa Luistelupassi-mobiilipeli älypuhelimellesi ja opettele luistelemaan. Luistelupassi on Suomen Taitoluisteluliiton ja Suomen Luisteluliiton yhdessä kehittämä mobiilipeli. Peli sisältää monipuolisia perusluisteluliikkeitä, joita kokeiltuasi voit siirtyä seuraavalle taitotasolle. Luistelupassi on suunnattu koko perheelle.

Lähetä viesti LUISTELU numeroon 16323. Viestin lähetys maksaa normaalin tekstiviestin verran. Taitotasoille siirryttäessä viestin hinta on 0,99 €. Peliä käyttääksesi tarvitset verkkoyhteyden. Lataa tästä STLL_Mobiilipeli_flyer

Lue lisää https://www.stll.fi/tule-mukaan/luistelukoulu/

 

 

Luistelukouluihin ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä HSK:n myClub-jäsenhallinta- ja laskutusrekisteriin.

Rekisteröitymis- ja kirjautumisohjeet alla.

Kuvat: Johannes Ollikainen
Kuvat Antti Jaamala