Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

LUISTELUKOULUUN OHJAAJAKSI

Helsingfors Skridskoklubb rf – Helsingin Luistinklubi ry (HSK) on vuonna 1875 perustettu Suomen vanhin yhä toimiva taitoluisteluseura ja yksi maamme vanhimmista urheiluseuroista. HSK on monipuolinen taitoluisteluseura, joka tarjoaa kilpaurheilu- ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille muodostelmaluistelussa, yksinluistelussa ja jäätanssissa. Seurassa on vuosittain noin 700 luistelijaa, joista noin puolet on harrastuksensa juuri aloittaneita luistelukoululaisia. Luistelukouluissamme ja harrastusryhmissämme lapset, nuoret ja aikuiset voivat opetella, kehittää ja ylläpitää luistelun perustaitoja sekä nauttia oppimisen ilosta.

Haemme nyt iloisia ja reippaita ohjaajia luistelukouluun ja aikuisten harrasteluistelutunneille kaudelle 2018-2019.   

Olet sopiva ohjaajaksi, jos 

- haluat innostaa uusia lapsia ja aikuisia luistelun harrastajaksi

- olet iloinen, positiivinen ja vastuuntuntoinen

- sinun on helppo kommunikoida erilaisten ja eri ikäisten ihmisten, erityisesti lasten, kanssa

- osaat antaa rakentavaa palautetta ja kannustaa muita

- haluat oppia ja kehittää itseäsi luistelijana ja/tai ohjaajana 

Ohjaajakoulutus ja aiempi kokemus ohjaajana toimimisesta on tehtävässä eduksi. Haemme myös uusia ohjaajia, joten jos työ ohjaajana kiinnostaa, hae reippaasti mukaan! 

Luistelukoulut alkavat syyskuussa ja jatkuvat huhtikuun puoliväliin. Ohjaajien työsuhde on määräaikainen ja kestää luistelukoulun toimintakauden ajan. Voit hakea ohjaajaksi vakiotunnille tai voit halutessasi tehdä vain sijaisuuksia.

Täytä hakemuskaavake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja: luistelukoulu.hsk@gmail.com