Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Muodostelmaluistelu HSK:ssa

HSK:n muodostelmaluisteluperhe on kasvanut ja kehittynyt vuosi vuodelta. Valmentajien pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää.

SM-seniorijoukkueemme Team Unique on vuoden 2016 Suomen mestari ja vuoden 2013 maailmanmestari. Joukkue on menestynyt vuosien varrella erinomaisesti kansainvälisissä kilpailuissa Finlandia Trophyssä, French Cupissa, Cup of Berlinissä ja Leon Lurje Trophyssä. Vuonna 2009 Unikit voittivat MM-hopeaa. Tällä kaudella tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin Suomen ja maailman mestaruudet.

SM-juniorijoukkueemme Team Mystique on saavuttanut kaksi kertaa hopeasijan junioreiden epävirallisissa MM-kisoissa, World Challenge Cupissa. Myös Mystikit kuuluvat Suomen parhaimpiin joukkueisiin. Mystikit tekevät pitkäjänteistä työtä ja ovat kirkastaneet SM-mitalinsa hopeaksi vuonna 2016.

SM-noviisijoukkueemme Team Dynamique voitti ensimmäisen SM-kullan kaudella 2013-14, ja on tuonut noviisikultaa HSK:hon sekä 2016 että 2017! Joukkue on menestynyt hienosti myös kansainvälisissä kilpailuissa. Ranskan Rouenissa järjestettävä French Cup on kuulunut joukkueen kilpailukalenteriin useita kertoja.

Seurassamme tehdään myös upeaa työtä kansallisissa sarjoissa. Minorijoukkueemme Team Sympatique on sekin Suomen parhaimmistoa. Kaudella 2016-17 Symppikset tavoittelevat minorisarjan parhaimmalle ojennettavaa kiertopalkintoa, Jääaika-maljaa.

Tulokasjoukkueemme Team Miniquen riveissä taitojaan kartuttavat innokkaat muokkarinalut. Myös tulokasjoukkueemme on pärjännyt viime kausien aikana hienosti ja on voittanut neljä viimeisintä tulokassarjan loppukilpailua. 

Kaudella 2015-16 aloitti toimintansa uusi, kouluikäisistä luistelijoista koostuva joukkue, joka sai nimen Team Magnetique. Tällä kaudella joukkue luistelee tulokassarjassa.

Kansalliset seniorimme Team Panique ja juniorimme Team Hysterique ovat kuuluneet Suomen huippuihin jo useamman vuoden ajan. Aikuismuodostelmajoukkueemme Team Antique on saavuttanut valmentajansa Ville Penttisen ja sinnikkään työn tuloksena aseman yhtenä Suomen parhaista aikuismuodostelmajoukkueista. Kaudella 2015-16 Team Antique siirtyi kilpailemaan Masters-sarjassa.

HSK:n muodostelmaluistelun valmennustiimi on tehnyt määrätietoista ja taitavaa työtä Mirjami Penttisen johdolla jo useita vuosia. Monipuolinen ja ammattimainen valmennus on tuottanut tulosta, josta on ollut paljon iloa luistelijoille, valmentajille ja kaikille suomalaisen muodostelmaluistelun ystäville. Valmennustiimiin kuuluvat Mirjami Penttisen ohella Nina Sandsund, Ville Penttinen, Anna Heliö, Elina Stenberg, Johanna Lehto, Minttu Palsola, Marianna Jalava, Laura Valli, Lilli Helpi, Jussi Kirjavainen ja Pasi Koivukari. Muodostelmaluistelukoululaisia ohjaavat Polly Anderson, Hanna Leppänen ja Emmi Taipale.

 

 

Kiinnostunut luistelemaan HSK:n joukkueissa?

Lue lisää täältä!

Team Unique 2016-2017
Team Mystique 2016-2017
Team Dynamique 2016-2017
Team Sympatique 2016-2017
Team Minique 2016-2017