« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Muodostelmaluistelu

 

Kiinnostaako muodostelmaluistelu HSK:ssa?

 

 

Vanhan tavan mukaan emme järjestä erillisiä testejä vaan testaamme joukkueidemme omissa harjoituksissa.
Testaaminen on mahdollista kansallisten sarjojen loppukilpailun 9.-10.3.2019 jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva aika!

 

“SM-putken” joukkueet: 

Team Unique (SM-seniorit), Team Mystique (SM-juniorit), Team Dynamique (SM-noviisit), Team Sympatique (minorit), Team Minique (tulokkaat)

Mirjami Penttinen
mirjami.penttinen#kolumbus.fi
050-5817528 

 

Team Hysterique (kansalliset juniorit), Team Magnetique (kansalliset noviisit)

Anna Heliö
annahelio.hsk#gmail.com
040-5163590

Team Panique (kansalliset seniorit), Team Chaotique (masters), Team Antique (aikuiset)

Ville Penttinen
ville#teamplace.fi
050-5407411

 


 

Kuva: Antti Lehto

 

 

HSK:n muodostelmaluisteluperhe on kasvanut ja kehittynyt vuosi vuodelta. Valmentajien pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää.

SM-seniorijoukkueemme Team Unique on vuosien 2013 ja 2016 Suomen mestari ja vuoden 2013 maailmanmestari. Vuoden 2009 MM-kisassa Unikit saavuttivat hopeaa ja 2018 MM-kisassa kokonaissijoitus oli neljäs. Unikkien upea vapaaohjelma palkittiin kisassa pronssisilla pikkumitaleilla. Kaudella 2018-2019 tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin Suomen ja maailman mestaruudet, jotka kisataan Helsingissä huhtikuun alussa.

SM-juniorijoukkueemme Team Mystique on saavuttanut kaksi kertaa hopeasijan junioreiden epävirallisissa MM-kisoissa, World Challenge Cupissa. Myös Mystikit kuuluvat Suomen parhaisiin joukkueisiin. Mystikit tekevät pitkäjänteistä työtä ja kaudella 2017-18 joukkue oli SM-juniorisarjan pronssimitalisti.

SM-noviisijoukkueemme Team Dynamique voitti ensimmäisen SM-kullan kaudella 2013-14, ja on tuonut noviisikultaa HSK:hon sekä 2016 että 2017. Joukkue on menestynyt hienosti myös kansainvälisissä kilpailuissa.

Seurassamme tehdään myös upeaa työtä kansallisissa sarjoissa. Minorijoukkueemme Team Sympatique on sekin Suomen parhaimmistoa. Kaudella 2017-18 Symppikset sijoittuivat hopealle 19 joukkueen loppukilpailussa.

Tulokasjoukkueemme Team Miniquen riveissä taitojaan kartuttavat innokkaat muokkarinalut. Myös tulokasjoukkueemme on pärjännyt viime kausien aikana hienosti ja on voittanut seitsemän viimeisintä tulokassarjan loppukilpailua. 

Kaudella 2015-16 aloitti toimintansa uusi, kouluikäisistä luistelijoista koostuva joukkue, joka sai nimen Team Magnetique. Ensimmäisinä vuosina kilpailukokemusta haettiin tulokassarjasta ja kaudelle 2018-2019 joukkue siirtyi kilpailemaan kansallisiin noviiseihin.

Kansalliset seniorimme Team Panique ja juniorimme Team Hysterique ovat kuuluneet Suomen huippuihin jo useamman vuoden ajan. Masters-sarjassa luistelee menestyksekkäästi Team Chaotique. Joukkue kilpaili aiemmin nimellä Team Antique, mutta nimettiin uudelleen kaudella 2017-18, kun HSK:iin perustettiin uusi aikuisjoukkue ja se sai tutun nimen Team Antique. Team Chotique ja Team Antique kävivät keväällä 2018 pokkaamassa kultaiset ja pronssiset mitalit Obersdorfissa järjestetyissä aikuisten erittäin epävirallisissa MM-kisoissa.

HSK:n muodostelmaluistelun valmennustiimi on tehnyt määrätietoista ja taitavaa työtä Mirjami Penttisen johdolla jo useita vuosia. Monipuolinen ja ammattimainen valmennus on tuottanut tulosta, josta on ollut paljon iloa luistelijoille, valmentajille ja kaikille suomalaisen muodostelmaluistelun ystäville. Valmennustiimiin kuuluvat Mirjami Penttisen ohella Nina Sandsund, Ville Penttinen, Anna Heliö, Elina Stenberg, Heidi Nurmenkari, Marianna Jalava, Julia Hakala, Laura Valli, Kristina Frolova, Petra Rissanen, Lilli Helpi, Jussi Kirjavainen ja Pasi Koivukari. Muodostelmaluistelukoululaisia ohjaavat Lotta Anderson, Polly Anderson ja Zorana Bozic.

 


 


17.6.2019 klo 13:34:06