Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Muodostelmaluistelukoulu

Kuva: Antti Jaamala

HSK:n nuoret muodostelmaluistelijan alut viilettävät jäällä 2-3 kertaa viikossa ja oheistelevat kerran/kahdesti viikossa. Muodostelmakouluryhmissä kehittyvät taidot mahdollistavat muokkarin aluille hyvän perusluistelun pohjan. Seurassamme on kaksi eri tasoista ryhmää, jotka ovat jaettu taitojen sekä iän perusteella. 

Muodostelmakoulun Muodostelma-Taiturit on tarkoitettu luistelijoille, jotka omaavat luistelukoulussa saadut perusluistelutaidot. MK-Taitureiden tavoitteena on kehittää pääosin omia henkilökohtaisia taitoja ja siinä sivussa harjoitella, miltä tuntuu luistella otteessa erilaisissa kuvioissa.

Muodostelmakoulun kehitysryhmä Muodostelma-Kiiturit on tarkoitettu luistelijoille, joilla perusluistelutaidot ovat jo sillä tasolla, että harjoittelussa voidaan keskittyä jo hieman haastavimpiin asioihin, kuten yhden jalan käännöksiin ja muihin vaikeampiin askeleisiin sekä niiden yhdistämiseen. Koska tässä ryhmässä valmiudet ovat jo kehittyneemmät, panostamme yhdessä otteissa luisteluun MK-Kiitureiden kanssa hiukan enemmän.

Intoa puhkuvat nuoret eivät vielä kilpaile, vaan kehittävät omia henkilökohtaisia taitojaan, jotta heillä olisi valmiudet kasvaa taidokkaiksi ja ketteriksi tulevaisuuden HSK:n muodostelmaluistelijoiksi. 

 

Aikataulut ja lisätietoja muodostelmaluistelukoulusta

Ilmoittaudu mukaan muodostelmaluistelukouluun

 
Kuva: Antti Jaamala
Kuva: Antti Jaamala
Kuva: Johannes Ollikainen
Kuva; Johannes Ollikainen