Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Team Antique fanirintamerkit ovat myynnissä seuramme tapahtumissa ja kilpailuissa. Voit myös kysyä suoraan Antikeilta merkeistä ja sopia toimituksesta. 

Rintamerkin hinta on 5€/kpl 

Team Antique

Team Antique luisteli 1. valintakilpailun voittoon Kouvolassa 26.11.2016

 

Kausi 2016-2017


Kauden alku lupasi jotain uutta ja todella mielenkiintoista, tekemiseen tuntui löytyneen uusi vaihde. Syksyn edetessä alkoi kuitenkin tulla mutkia matkaan useamman loukkaantumisen ja runsaiden sairasteluiden myötä. Tekemistä oli haasteellista päästä vakioimaan alati vaihtuvan kokoonpanon kanssa. Psyyke oli koko joukkueella kovilla. Kasvukipujen kautta kaudesta syntyi kuitenkin varsin hyvä ja opettavainen. Yhdessä tekien, itseensä ja joukkueeseensa luottaen, huumorilla ja hyvällä mielellä edeten asiat järjestyvät ja saadaan tuloksia aikaan. Saavutimme kauden jokaisesta kisasta mitalin: yksi kulta, kolme hopeaa ja yksi pronssi. Oli hienoa, että Masters-sarja laajeni ja saatiin nauttia tasaväkisestä kisasta joka kerta. Nyt on aika hetken tutkiskella kuluneen kauden kokemuksia, ottaa opiksi ja aloittaa tekniikkaharjoittelu kevätjäillä. Tästä on upea jatkaa, kausi 2017 – 2018: we can´t wait what you´ve got for us!

Team Antique on HSK:n vanhin joukkue keski-iältään. Olemme varsin eri-ikäisiä, ja meillä on hyvin erilaiset luistelutaustat. Toiset meistä ovat harrastaneet luistelua pienestä pitäen jatkaen aina SM-sarjaan asti, kun toiset taas ovat lopettaneet lapsena ja palanneet aikuisiällä ihanan harrastuksen pariin. Lisäksi joukkueessamme on myös aikuisiällä luisteluharrastuksen löytäneitä luistelijoita. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää rakkaus lajiin, halu kehittyä ja nauttia luistelusta.

 

Ajankohtaista

Antikeissa on viime vuosina ollut vauvabuumi. Tulevia raskaana luistelevia varten, muistelen vähän tuntemuksia raskaana luistelusta ja palautumisesta luistelukuntoon. Neljä kautta, kaksi vauvaa ja kaksi palautumista.
Mites siellä menikään?
Miksi matkustaa pitkiä treenimatkoja? Tähän vastaa luistelijamme Heidi.
Lue ensimmäisten kilpailuiden aattona, miltä tuntuu siirtyä yksinluistelusta muodostelmaluistelun pariin.
Käy lukemassa päiväkirjastamme luistelijaksi paluun tehneen Heidin mietteitä. Millaista on astua jälleen luistelijan rooliin?
Haluatko näyttää ketä fanitat? Nyt voit ostaa Team Antiquen logolla varustetun rintamerkin hintaan 5€/kpl.
Antikit viettivät joukkueiltaa 3.10. Illan ohjelmaan kuului kaupunkisuunnistusta ja naurujoogaa.

Tapahtumakalenteri