Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Team Chaotique

Alussa oli Kaaos.

Kreikkalaisessa mytologiassa äitijumalatar Chaos oli ensimmäinen olemassa oleva asia. Toisaalta kaaosteorian mukaan epäjärjestys eli kaaos on maailmankaikkeuden perustila.

Kaaosteoriassa käytetty vertaus perhosvaikutuksesta sopii hyvin myös muodostelmaluisteluun: pieni muutos joukkueen toisella puolella voi vaikuttaa suuresti kuvion toiseen päähän. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, jokainen merkitsee yhtä paljon, yhdessä olemme alkukantainen voima ja perusta. Never underestimate the power of one, never doubt the effect of chaos. Ilolla ja ylpeydellä esitämme:

Team Chaotique!

Team Chaotique on toinen HSK:n aikuisjoukkueista ja kilpailee masters-sarjassa. Intohimolla, innokkuudella ja ilolla luisteluun suhtautuva joukkue haluaa jatkuvasti haastaa itsensä. Vaikka joukkueen jäsenten luisteluvuosissa ja urapoluissa on eroja, luo toisia kannustava ja kunnioittava ilmapiiri ihanteelliset treeniolosuhteet ja siivittää jokaisen yrittämään parhaansa. Luova hulluus, hauskanpito ja päämäärätietoisuus kuvaavat joukkuetta parhaiten. Let´s get Chaotique!

 

Tapahtumakalenteri