Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsingfors Skridskoklubb rf - Helsingin Luistinklubi ry
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki


hsktoimisto(at)gmail.com

Team Magnetique

Magnetique terveisiä

Uuden joukkueen kanssa
Aurinko paistaa ja Team Magnetique on lähtenyt uuteen kauteen iloisin mielin. Nyt harjoitellaan perusluistelua, oheistetaan ulkosalla ja nautitaan yhdessä olosta. Kohta vietetään ensimmäisiä syöppäjäisiä, jossa päästään viettämään rentoa aikaa yhdessä. Kesällä meillä on kaksi leiriä ja jälkimmäisessä alamme pikku hiljaa harjoitella ohjelmaamme.
Kohti joulua mennään!
Ensimmäiset kisat on kisattu, ja harjoittelu jatkuu.

Marraskuussa esitimme esityksemme HSK:n muodostelmaillassa ja saimme hyvän kenraaliharjoituksen kauden ensimmäisiin kilpailuihin Lahdessa. Kisapäivä olikin taas ikimuistoinen ja suuntasimme kotiin hopeamitali kaulassa.

Olemme nauttineet yhdessä olosta myös jään ulkopuolella ja viettäneet mm. syöppäjäisiä. Joukkueelta kun kysyy, niin parasta on yhdessäolo, luistelu, onnistumisen ilo ja kisamatkat.

Kuva kesäleiriltä

SYYSTERVEISIÄ

 

 

Syksy on jälleen alkanut vauhdikkaasti. Joukkue on kasassa, tehopäiviä on vietetty ja sen myötä ohjelmakin on valmis. Teema on valittu ja se onkin tänä vuonna mielestämme aika mahtava! Nyt keskitytään iloiseen tekemiseen ja valmistaudutaan pikku hiljaa kisakauteen! Paljastamme sen teemankin sitten vasta ennen kisoja! Kapteenimme Inez ja Anna odottavat kaudesta erityisen jännittävää, sillä olemme vaihtaneet sarjaa ja tällä kaudella kilpailemme Kansallisissa Noviiseissa.

 

 

 
Reaktor is a strategy, design, and engineering company
Johtava salesforce.com kumppani Pohjoismaissa
Luotettavaa sairaankuljetusta ja ensihoitopalvelua.