Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

 

 

 

 

Helsingfors Skridskoklubb rf
Helsingin Luistinklubi ry
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki


hsktoimisto(at)gmail.com

 

Team Minique

Team Minique on HSK:n muodostelmaperheen nuorin joukkue. Luistelijat ovat iältään 6–11-vuotiaita. ”Minikit” osallistuvat kauden aikana tulokassarjan kilpailuihin.

Team Minique harjoittelee kolmena päivänä viikossa jäällä sekä kunto- ja oheisharjoituksissa. Minikkien pyrkimyksenä on tietenkin taitojen karttuminen, mutta ennen kaikkea tavoitteena on yhdessä tekemisen ilo ja joukkueen osaksi kasvaminen.

Ilo ja yhteishenki tosiaan näkyvät Minikkien kaikessa toiminnassa! Uudet luistelijat pääsevät nopeasti vauhtiin mukaan, kielimuuritkin murtuvat ja hymy on jäällä herkässä. Ja joukkuehenki elää vahvana harjoitusten välissäkin. Minikkien kauden kohokohtia ovat tietenkin kilpailut - ja aivan erityisesti aina silloin tällöin kohdalle osuvat pidemmät kisamatkat. Muita tärkeitä ja hauskoja minikkikauden tapahtumia ovat joukkuehenkeä nostattavat syöppäjäiset ja kauden päättäjäiset.

 

Minikki-uutisia:

Minikit toivottaa aurinkoista ja värikästä syksyä kaikille! Kisoissa nähdään! :)
Elokuun leirillä käynnistettiin uuden ohjelman tekeminen. Lisäksi ryhmätöiden avulla luotiin tiimitaitoja ja luotiin ryhmähenkeä. Vapaa-ajalla leikittiin ja pelailtiin. Leirikuvia kuvagalleriassa.
Minikkien kesäkuun leiri on pyörähtänyt käyntiin heti koulujen loputtua, jonka jälkeen koittaakin sitten kesäloma. Minikit toivottaa Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!
Minikkien kausi 2017-2018 on startannut hienosti käyntiin sekä jäällä että maalla. Syöppäjäiset eli Minikkien ensimmäinen jään ulkopuolinen tapaaminen järjestettiin 17.5. Ohjelmassa oli tutustumisleikkejä ja herkuttelua. Lisää kuvia kuvagalleriassa.
 

Team Miniquen tukijat:

 

Beveric Oy
Beveric Oy 

Minikit kiittävät tuesta!