Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

 

 

 

 

Helsingfors Skridskoklubb rf
Helsingin Luistinklubi ry
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki


hsktoimisto(at)gmail.com

 

Team Minique

Team Minique on HSK:n muodostelmaperheen nuorin joukkue. Luistelijat ovat iältään 6–11-vuotiaita. ”Minikit” osallistuvat kauden aikana tulokassarjan kilpailuihin.

Team Minique harjoittelee kolmena päivänä viikossa jäällä sekä kunto- ja oheisharjoituksissa. Minikkien pyrkimyksenä on tietenkin taitojen karttuminen, mutta ennen kaikkea tavoitteena on yhdessä tekemisen ilo ja joukkueen osaksi kasvaminen.

Ilo ja yhteishenki tosiaan näkyvät Minikkien kaikessa toiminnassa! Uudet luistelijat pääsevät nopeasti vauhtiin mukaan, kielimuuritkin murtuvat ja hymy on jäällä herkässä. Ja joukkuehenki elää vahvana harjoitusten välissäkin. Minikkien kauden kohokohtia ovat tietenkin kilpailut - ja aivan erityisesti aina silloin tällöin kohdalle osuvat pidemmät kisamatkat. Muita tärkeitä ja hauskoja minikkikauden tapahtumia ovat joukkuehenkeä nostattavat syöppäjäiset ja kauden päättäjäiset.

 

Minikki-uutisia:

Tässä treenamme Salmisaaressa. Syksyyn on kuulunut myös pari tehopäivää. Kiva, kun kisakausi on meilläkin kohta starttaamassa.
Syksy on alkanut tehokkaasti treenatessa!
Terveisiä leiriltä! Minikit ovat kesälomailleet ja elokuun leiri on pyörähtänyt käyntin. Kuvassa Minikit ja Symppikset kesäkuun leirillä.
 

 

 

Team Miniquen tukijat kaudella 2018-2019: 

 

 

Minikit kiittävät tuesta!