Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

 

 

 

 

Helsingfors Skridskoklubb rf
Helsingin Luistinklubi ry
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki


hsktoimisto(at)gmail.com

 

Team Minique

Team Minique on HSK:n muodostelmaperheen nuorin joukkue. Luistelijat ovat iältään 6–11-vuotiaita. ”Minikit” osallistuvat kauden aikana tulokassarjan kilpailuihin.

Team Minique harjoittelee kolmena päivänä viikossa jäällä sekä kunto- ja oheisharjoituksissa. Minikkien pyrkimyksenä on tietenkin taitojen karttuminen, mutta ennen kaikkea tavoitteena on yhdessä tekemisen ilo ja joukkueen osaksi kasvaminen.

Ilo ja yhteishenki tosiaan näkyvät Minikkien kaikessa toiminnassa! Uudet luistelijat pääsevät nopeasti vauhtiin mukaan, kielimuuritkin murtuvat ja hymy on jäällä herkässä. Ja joukkuehenki elää vahvana harjoitusten välissäkin. Minikkien kauden kohokohtia ovat tietenkin kilpailut - ja aivan erityisesti aina silloin tällöin kohdalle osuvat pidemmät kisamatkat. Muita tärkeitä ja hauskoja minikkikauden tapahtumia ovat joukkuehenkeä nostattavat syöppäjäiset ja kauden päättäjäiset.

 

Minikki-uutisia:

Niin se Minikkien kausi 2106-2017 huipentui päättäjäisiin. Lisää kuvia kuvagalleriassa.
Minikkien kausi huipentui loppukisoihin! Ohjelma meni upeasti ja kaulaan ripsutettiin kultamitalit. Lisää kuvia kuvagalleriassa.
Nyt mennään kohti kauden huipennusta! Lauantaina 18.3 Fixu Vekotin pyörähtää käyntiin kisa-areenalla viimeisen kerran. Minikit luistelee tulokkaat A-ryhmän toisena joukkueena klo 16:55 Metro Areenalla Espoossa kansallisten sarjojen loppukilpailussa.
Minikit olivat kisamatkalla yötä hotellissa, kun 2.valintakisat luisteltiin Turussa. Hieno reissu! Tunnelmia kuvagalleriassa myös jään ulkopuolelta.
Seuratoverien Team Sympatiquen kanssa poseerataan Klaukkalan kutsukisoissa 21.1.2017. Lisää kuvia kuvagallerissa.
Ihanat mitallihymyt Helsingin jäähallissa. Aluemestarit vuosimallia 2017. Lisää tunnelmia kuvagallerissa!
Minikit toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!
EVT:n perinteinen pikkujoulun kutsukisa 10.12 sujui Minikeiltä hienosti. Kultamitalit kaulassa osallistuttiin jäädiscoon. Lisää kuvia ja tunnelmia jäädiscosta kuvagalleriassa.
Kilpailukausi avattiin Myyrmäen jäähallissa tulokkaiden 1.kilpailussa kultaisissa merkeissä. Fixu vekotin pyörähti käyntiin kisa-areenalla siis ensimmäisen kerran. Kuvagalleriassa lisää tunnelmia ohjelmasta sekä palkintojenjaosta.
Minikkien ensi-ilta oli uudella vauhdikkaalla Fixu Vekotin ohjelmalla yleisölle seuran muokkaillassa 13.11. Käykääpä kurkistamassa kuvagalleriassa.
Minikkien syksyn treenit ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin ja ohjelmakin on jo valmistunut. Joukkue on hyvin hitsautunut yhteen. Tässä luodaan ME-henkeä ja harjoitellaan Minikki kisahuuutoa harkoissa 2.10.
Minikit pitivät jälleen kesäleirit kesäkuussa ja elokuussa. Siellä Minikit rakensivat ohjelmaa jäällä ja oheisissa. Lisäksi leirillä leikittiin, pelailtiin ja vietettiin aikaa yhdessä tutustuen toisiimme. Lisää kuvia leireiltä kuvagalleriassa!
Minikkien ensimmäinen jään ulkopuolinen tapaaminen eli syöppäjäiset pidettiin kesäkuun alussa. Jätski maistui ja kivaa oli! Lisää kuvia kuvagalleriassa!
 

Team Miniquen tukijat:

 

Beveric Oy
Beveric Oy 

Minikit kiittävät tuesta!