Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

 

 

 

 

Helsingfors Skridskoklubb rf
Helsingin Luistinklubi ry
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki


hsktoimisto(at)gmail.com

 

Team Minique

@ajtlpictures

Team Minique on HSK:n muodostelmaperheen nuorin joukkue. Luistelijat ovat iältään 6–11-vuotiaita. ”Minikit” osallistuvat kauden aikana tulokassarjan kilpailuihin.

Team Minique harjoittelee kolmena päivänä viikossa jäällä sekä kunto- ja oheisharjoituksissa. Minikkien pyrkimyksenä on tietenkin taitojen karttuminen, mutta ennen kaikkea tavoitteena on yhdessä tekemisen ilo ja joukkueen osaksi kasvaminen.

Ilo ja yhteishenki tosiaan näkyvät Minikkien kaikessa toiminnassa! Uudet luistelijat pääsevät nopeasti vauhtiin mukaan, kielimuuritkin murtuvat ja hymy on jäällä herkässä. Ja joukkuehenki elää vahvana harjoitusten välissäkin. Minikkien kauden kohokohtia ovat tietenkin kilpailut - ja aivan erityisesti aina silloin tällöin kohdalle osuvat pidemmät kisamatkat. Muita tärkeitä ja hauskoja minikkikauden tapahtumia ovat joukkuehenkeä nostattavat syöppäjäiset ja kauden päättäjäiset.

 

Minikki-uutisia:

Näin Minikkien kausi 2017-2018 on saatu päätökseen. Aina yhtä mukavat päättäjäiset sekä maistuva Minikki-kakku. Kuvia kuvagalleriassa.
Kauden huipennus loppukisat Turussa ja mahtava kisapäivä joukkueen kanssa. Salaista tehtävää ratkottiin siis viimeistä kertaa ja kotiin tuomisina oman lohkon voitto. Kuvia kuvagalleriassa.
Kotikisoista Pirkkolan 2.valinnoista saimme kultaa. Seurasiskomme Team Magnetiquelle pronssia. Pian mennään kohti kauden huipennusta, muutama viikko ja sitten loppukisat Turussa! Kuvagalleriassa kuvia.
Järvenpään kutsukioissa tammikuun lopussa oli hyvä fiilis luistella ja saimme kultaa! Tässä palkintojen jaon yhteishenkeä.
Alkuvuoden kisaputki on alkanut. Helsingin seudun aluemestaruuskisoista 13.1 saimme pronssia. Kuvia kuvagalleriassa.
Minikit toivottavat hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!
Minikit esiintyivät Hsk:n joulujuhlassa sekä Jääpuistossa 17.12. Upeita tunnelmia molemmista esityksissä tulossa pian kuvagalleriaan. Kohta päästääkin jo joululomalle, jonka jälkeen taas kisakausi jatkuu tiiviinä.
Avasimme kilpailukauden Tapparan taitoluistelun järjestämissä kutsukisoissa 12.11 ja kotiin toimme kultaa, mutta sitäkin ihanampaa oli taas yhteinen kisareissu. Kuvagalleriassa kuvia ja tunnelmia.
Lokakuussa vietettiin syksyn syöppäjäisiä. 28.10. Minikit pääsivät ensi kertaa uudella ohjelmallaan “Salainen Tehtävä” yleisön eteen seuran muokkakatselmuksessa. Pian nähdään jo kisoissa!
Lisää kuvia kuvagalleriassa.
Minikit toivottaa aurinkoista ja värikästä syksyä kaikille! Kisoissa nähdään! :)
Elokuun leirillä käynnistettiin uuden ohjelman tekeminen. Lisäksi ryhmätöiden avulla luotiin tiimitaitoja ja luotiin ryhmähenkeä. Vapaa-ajalla leikittiin ja pelailtiin.
Leirikuvia kuvagalleriassa.
Minikkien kesäkuun leiri on pyörähtänyt käyntiin heti koulujen loputtua, jonka jälkeen koittaakin sitten kesäloma. Minikit toivottavat aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!
Minikkien kausi 2017-2018 on startannut hienosti käyntiin sekä jäällä että maalla. Syöppäjäiset eli Minikkien ensimmäinen jään ulkopuolinen tapaaminen järjestettiin 17.5. Ohjelmassa oli tutustumisleikkejä ja herkuttelua.
Syöppäjäiskuvia kuvagalleriassa.
 

 

 

Team Miniquen tukijat kaudella 2017-2018: 

 

 

Minikit kiittävät tuesta!