Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Viikonloppuna käytiin tähtisarjojen kutsukilpailu Keravalla

4.12.2018

Iris
Iris, Saara ja Piia-valmentaja
Iris ja Saara
Aluenoviisien palkintojenjako

Tähtisarjojen kutsukilpailuun matkattiin kuuden HSK:n luistelijan voimin. Luistelijamme kilpailivat kolmessa sarjassa

HSK:n luistelijoista kilpaurakan aloittivat Iris ja Saara, jotka luistelivat Minit –sarjassa. Iris oli hienosti sijalla 5./34. saaden erityismaininnan ”erinomainen risti-ikkunapiruetti”. Saara luisteli puolestaan sijalle 11./34. Tytöillä oli hauskaa kisoissa. Iris oli tyytyväinen kaksoissalchowiin ja akseliin, jotka sujuivat hyvin. Piruettiin jäi Iriksen mielestä vielä parannettavaa. Yleisölle oli kiva hymyillä ja yleisfiilis kisasta oli hyvä.  Saara oli erityisen tyytyväinen broken leg –piruettiin, myös kaksoistulppi onnistui hyvin.

 

Sunnuntaiaamun kilpailun aloittivat aluenoviisit. Hanna sijoittui sijalle 6./9. Hanna totesi, että sunnuntaina ei ollut se paras hyppypäivä, jalat tuntuivat hitailta ja se vaikutti osaltaan myös esittämiseen. Piruetit pyörivät kuitenkin Hannan mielestä hyvin ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti seuraavaa koitosta.

 

Iltapäivällä jatkettiin 50 luistelijan B-silmusarjalla, johon HSK:sta osallistui kolme luistelijaa. Fannyn sijoitus oli 17./50., Kian 38./50. ja Saran 39./50.

 

Nämä ihanat luistelijat jatkavat kohti HTK:n järjestämää tähtikutsukilpailua, joka järjestetään 14.12. Tämän jälkeen alkaa ansaittu joululoma.

 

Kisajärjestäjän sivut: https://kels.seura.info/kilpailut/seuran-jarjestamat-kilpailut/2018-2019/1-2-12-2018-kutsukilpailu/

 

Kuvat: @marionkayhty ja Mira Jäppinen