Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Haluatko tarjota etuja HSK:n jäsenistölle?

Onko sinulla liiketoimintaa, jolle HSK:n luistelijat ja kannattajajäsenet muodostaisivat mielenkiintoisen kohderyhmän? Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Ole yhteydessä jäsenyysvastaavaan Fredrik Åströmiin (Fredrik.Astrom@iki.fi, 040 503 0629) jos olet kiinnostunut jäsenetuyhteistyöstä HSK:n kanssa.

Jäsenedut

Tässä esittelemme seuramme yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja HSK:n jäsenille, joita saat esittämällä jäsenkorttisi ostotapahtuman yhteydessä. Liity sinäkin HSK:n luistelija- tai kannattajajäseneksi niin pääset hyötymään tarjolla olevista jäseneduista!
 


 

A&S Ravintolat on perheyritys, jolla on seitsemän ravintolaa Helsingin keskustassa. Jokaisella ravintoloista on oma tarinansa ja persoonansa.Yksi tulee pohjoisesta, toinen itärajan takaa. Kolmas vartioi Helsinkiä ja neljäs katsoo ulapalle. Viidennessä mökkeillään ja kuudes elää tukkilaisromantiikan aikaa. Seitsemäs tarjoilee palan iloista Ranskaa. Tarina viimeistellään keittiössä – ja tuodaan rakkaudella pöytään.

Valittavinasi ovat

www.asravintolat.fi

Myyntipalvelu puh. 09 7425 5505
Nettivaraus

 

Jäsenetu

HSK:n jäsenetu A&S Ravintoloissa: 15 % alennus sekä ruoasta että juomasta.

Saadaksesi alennuksen tee varaus ennakkoon, mainitse HSK-etu varauksen yhteydessä ja esitä jäsenkorttisi maksaessasi.

Etu koskee uusia, maksimissaan 10 henkilön varauksia kaikissa A&S Ravintoloissa.

(Poikkeus: ei koske erikoistuotteita - ravut, karhu, kaviaari)


 

Keilaviihdekeskus BowlCircus Flamingo Vantaalla on 20 erinomaista keilarataa ja 6 huipputason biljardipöytää, tyylikäs saunaosasto sekä yksityistilat. Flamingon keilaviihdekeskuksessa on hohtokeilausta joka päivä klo 14 alkaen. Hohtokeilailun aikana valot ja musiikki tempaisevat mukaansa nauttimaan keilailun huumasta. Hohtokeilaus on hauskaa, koko perheen yhteistä puuhaa, joka sopii myös lapsille. Lisätietoja

 

 

Jäsenetu

BowlCircus-keilaviihdekeskus Flamingo Vantaa tarjoaa HSK:n luistelijoille ja heidän perheilleen jäsenetuna -25% alennuksen hohtokeilauksesta sunnuntai-keskiviikko.

Saadaksesi alennuksen, mainitse maksaessasi HSK-etu ja esitä jäsenkorttisi. Etu on henkilökohtainen, maks. 2 rataa. Varaa rata BowlCircus Flamingo Vantaalta.


 

Halti on Suomen arvostetuin ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Haltilta saat vaatteet, kengät, reput, makuupussit ja teltat kaikkeen ulkoiluun.

Lippulaivamyymälä:

Halti Helsinki Store, Keskuskatu 7, Hki

www.halti.fi

 

Jäsenetu

Halti tarjoaa HSK:n jäsenille jäsenkorttia näyttämällä seuraavan alennuksen:

Lippulaivamyymälä Halti Helsinki Storesta -25% alennus normaalihintaisesta valikoimasta, ei koske ale/tarjoustuotteita


 

Lucky Skate on nuorekas taitoluistimien ja välineiden maahantuoja sekä markkinoija. Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisesti tunnettuja ja korkealuokkaisia tuotteita.

Liike palvelee Töölössä osoitteessa: Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki


www.luckyskate.fi

 

Jäsenetu

Lucky Skate tarjoaa HSK:n jäsenille 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan.

 


 


 


 

Skate Shop on taitoluistelun erikoiskauppa, joka on toiminut jo vuodesta 1984. Kaikilla myyjillämme on omakohtaista kokemusta kilpaluistelusta ja siksi ymmärrämme oikeanlaisten välineiden merkityksen. Laaja valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy juuri omaan jalkaan istuva luistin.

Liike palvelee osoitteessa Malmin raitti 17, 00700 Helsinki.

www.skateshop.fi

 

Jäsenetu

Skate Shop tarjoaa HSK:n jäsenille 10% alennuksen uusista normaalihintaisista tuotteista.  

(Poikkeuksena muutamat erikoistuotteet.)